16 sept. - 28 sept. 2006


Finnbacka Byväg 85
Zweden

Een vlotte reis dit keer; lang leven auto's met airco!
Na een hartverwarmend hartelijk welkom bij de buren en een nachtje slapen, de eerste dag gebruikt om de gasten stuga af te maken (electra is toch wel handig). Net op tijd alles af en s'middags onze eerste logees; Tom & Adinda (moeder en stiefvader van Mark) van de trein in Borlange gehaald. Hun, niet helemaal soepele, reis ervaringen zal ik verwerken op de reis pagina's

Behalve natuurlijk kennis maken met onze buren, hebben Tom & Adinda veel gewandeld en 's avonds met z'n 4-en Canasta spelen... (het zal wel ons beginners geluk zijn geweest... ;-).
Ab & Ineke van de korte Zweedse cursus waren ook in Zweden en kwamen een dagje langs vanuit Sysslebäck.
Paar keer naar Rättvik, een toertje rond het Siljan meer incl. het beklimmen van 2 watervallen, een dagje klussen en de eerste week was alweer om.

Tweede week vooral verven, eindelijk de buren te eten gehad, nog meer watervallen beklommen, surströmming geproeft, een dagje gelummeld en toen was het allemaal alweer voorbij. Helaas!
Weggaan wordt nu al steeds moeilijker we beginnen aan lieflijk Finnbacka te hechten en vooral aan onze zo verschrikkelijk lieve, hartelijke en gastvrije buren.


Naar de foto pagina
Deze site is gemaakt voor scherm resolutie 1024 x 768 of hoger en maakt gebruik van java scripts