21 mei 2018 - 29 mei 2018


Finnbacka Byväg 85
Zweden
;   Een hele korte en actieve vakantie. Elodie moet een dagje langer werken, Mark een dagje eerder terug zijn. Met 4 reis dagen blijft er maar een week in Finnbacka over. Maar wat doen we een hoop in die paar dagen!

De elektriciteitsmaatschappij heeft bomen gerooid onder de stroomkabels, veel opruim werk dus. De kleine boompjes moeten gerooid worden voor ze te groot zijn voor de bosmaaier. 2 omgevallen bomen die in stukjes gaan en de onderste takken van de dennen naast het huisje eindelijk weg gezaagd, oh ja, en er moest nog een veranda gestut worden...
Dan nog 2 dagen smeed cursus, wat burenbezoekjes en een etentje en dan blijkt de week omgevlogen.

Een heerlijke week met prachtig, zonnig weer. Zalig, maar helaas niet muis vrij.... Deze knagertjes hebben een "normaal" Zweeds formaat, maar zijn wel weer met velen. Alle vallen zijn gevuld (5 bij aankomst) en blijven zich vullen (nog 5 tijdens het verblijf). Niet fijn, maar met prachtig weer ook niet heel erg, we zijn toch veel buiten.... EN zien zelfs een beer in de berm van de weg naar het dorp! Eindelijk! Heel even, maar wij en beer hebben elkaar diep in de ogen kunnen kijken.

Naar de foto pagina
Deze site is gemaakt voor scherm resolutie 1024 x 768 of hoger en maakt gebruik van java scripts