26 juni 2016 - 8 juli 2016


Finnbacka Byväg 85
Zweden

                  Byväg 85a
Een korte vakantie, ingesloten tussen sollicitatie gesprek en een nieuwe baan voor Elodie en een galsteen aanvallen en echo onderzoek daarna voor Mark. Nu gaan of voorlopig niet meer, NU dus!

De vakantie staat in het teken van onze lieve oude mannen.
Olle woont weer thuis en het gaat goed met hem. Zijn geheugen is nog niet helemaal ok, maar zijn humor is hij niet kwijt!
Sigvard blijkt al maanden geleden te zijn gevallen. Toen hij gevonden werd was hij sterk uitgedroogd en nauwelijks meer in leven. Na een hele spannende periode in het ziekenhuis krabbelde hij tot verbazing van iedereen toch weer op en gaat het inmiddels weer goed met hem. Met Bo bezoeken we Sigvard in het verzorgingstehuis in Svardsjö waar hij nu woont. Het gaat nu veel beter met hem dan de jaren ervoor, alleen in zijn huisje in Finnbacka en wij hebben de periode in het ziekhuis zelfs helemaal gemist. Fijn om hem zo vrolijk (en gelukkig ook nog steeds mopperig) te zien.

De rest van het verblijf bied weinig bijzonderheden.
De hut laat weinig muizenissen zien. Een dood exemplaar in een van de vallen, maar verder weinig van betekenis (we horen ze wel, maar zien ze niet).
We zien een nestje eigenwijze vogeltjes opggroeien en klussen niet terwijl dat eigenlijk wel zou moeten. Het dorp zoemt van de activiteiten zo vlak na midzomer is bijna iedereen thuis. Wij relaxen vooral en dat is fijn en genoeg voor nu.

Naar de foto pagina
Deze site is gemaakt voor scherm resolutie 1024 x 768 of hoger en maakt gebruik van java scripts